MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Syksyn sisustustrendit 2024

Huone, jossa on salvianvihreäksi maalattu seinä. Pyöreän oviaukon toisella puolella on vaalea keittiö, jossa on puinen ruokapöytä ja kauniita designtuoleja.

Tänä syksynä sisustuksessa palataan tuttuihin teemoihin, mutta niitä tulkitaan uudella, entistä henkilökohtaisemmalla ja rohkeammalla tavalla. Vuoden 2024 syksyn sisustustrendit tuovat koteihimme monipuolisen valikoiman värejä, kuvioita ja tyylejä, joissa yhdistyvät luonnonmateriaalit ja menneiden aikojen nostalginen viehätys. Samalla maailmantilanne, kuten ilmastonmuutos ja poliittiset muutokset, ohjaavat meitä kohti kestävämpiä ja tarkkaan harkittuja valintoja. Näiden trendien taustalla on tarve luoda ympäristö, joka ei vain näytä hyvältä, vaan tuntuu myös kodikkaalta ja kestää aikaa.

Tässä blogikirjoituksessa tarjoamme sinulle kattavan katsauksen syksyn 2024 sisustustrendeihin sekä käytännön vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla voit yhdistellä tyylejä ja luoda harmonisen kokonaisuuden. Esittelemme myös valikoiman trendikkäitä tapetteja, seinämaaleja ja lattianpäällysteitä, joiden avulla voit aloittaa uuden syksyn tyylikkäästi ja inspiroituneena.

Ruokasali, jossa on kaunis sininen retrotapetti. Puisen ruokapöydän päällä on laseja ja maljakko, jossa on suuri lehti. Katosta roikkuu kultainen valaisin.
A.S. Créationin kuitukangastapetti THE BOS 388222

Syksyn sisustustrendit – Eskapismi, kestävyys ja tyytyväisyys

Syksyn 2024 sisustustrendit heijastavat kahta vastakkaista suuntausta, jotka kumpuavat erilaisista tavoista käsitellä nykymaailman haasteita. Nämä suuntaukset vaikuttavat merkittävästi siihen, miten sisustamme ja elämme arjessamme. Ilmastonmuutos, taloudellinen epävarmuus ja poliittinen tilanne näkyvät selvästi sisustustyyleissä, joita tänä syksynä suositaan.

Eklektismin jatkuva suosio voidaan nähdä eräänlaisena eskapismina, jossa monimuotoinen ja runsaasti värejä yhdistelevä tyyli tarjoaa pakopaikan arjen rajoitteista. Toisaalta minimalistiset sisustustyylit korostavat yksinkertaisuutta ja tyytyväisyyttä, mikä heijastaa halua löytää rauhaa ja tasapainoa ympäristön myllerryksessä. Samanaikaisesti nostalgiset sisustusideat, kuten retro- tai vintage-tyylit, tarjoavat mahdollisuuden paeta menneisyyteen, jossa moni kokee olonsa turvallisemmaksi ja mukavammaksi.

Nämä suuntaukset kertovat syvemmästä tarpeesta sopeutua ja löytää merkityksellisyyttä muuttuvassa maailmassa, olipa kyseessä sitten rohkea irrottautuminen arjesta, tyytyväisyyden etsiminen yksinkertaisuudesta tai lohdun hakeminen menneiden aikojen estetiikasta.

Erilaisia kuviotapetteja

Luonnonläheisyyttä ja minimalismia syksyn sisustuksessa

Vuoden 2024 syksyn sisustustrendeissä korostuvat pehmeät ja syvät värit, jotka tuovat kotiin lämpöä, kodikkuutta ja harmoniaa. Näissä trendeissä ammennetaan inspiraatiota luonnosta, mikä näkyy erityisesti maanläheisten sävyjen, kuten oliivinvihreän, terrakotan ja syvän viininpunaisen suosiossa. Nämä värit eivät ole ainoastaan visuaalisesti miellyttäviä, vaan ne herättävät myös tunteen turvallisuudesta ja mukavuudesta, luoden ympärilleen levollisen ilmapiirin.

Maanläheiset sävyt ovat usein yhdistettyinä luonnonmateriaaleihin, kuten villaan, puuvillaan, pellavaan ja luonnonpuuhun, mikä lisää sisustukseen syvyyttä ja tekstuuria. Villan pehmeys, pellavan ilmavuus ja puuvillan ajattomuus täydentävät toisiaan, ja ne tuovat tilaan orgaanista lämpöä, joka on täydellinen vastapaino nykyajan hektiselle elämäntavalle. Näillä materiaaleilla on myös kestävä ja ajaton luonne, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin visuaalisesti kuin ekologisesti ajatellen.

Näiden värien ja materiaalien yhdistelmä luo tilaan rauhallisen ja maanläheisen tunnelman, joka kutsuu rentoutumaan ja irtautumaan ulkomaailman kiireistä. Kun kotiin tuo palan luontoa, se ei ainoastaan paranna tilan esteettisyyttä, vaan myös ihmisten hyvinvointia. Syksyn trendit suosivat erityisesti kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jossa kodin sisustus ei ole vain visuaalinen kokemus, vaan myös tunne, joka tuo lohtua ja tasapainoa.

Näiden trendien taustalla on selkeä halu löytää tasapaino kiireisen ja monimutkaisen maailman keskellä. Sisustusvalinnoilla voi luoda ympäristön, joka heijastaa omaa sisäistä rauhaa ja auttaa palautumaan arjen rasituksista. Syksyn 2024 sisustuksessa tämä näkyy erityisesti siinä, kuinka huolella valitut sävyt ja materiaalit tuovat tilaan eheyttävää ja luonnonläheistä tunnelmaa, joka toimii vastalääkkeenä modernin elämän haasteille.

Nämä trendit eivät ole vain ohimeneviä muoti-ilmiöitä, vaan ne heijastavat syvempää tarvetta löytää kodin kautta yhteys luontoon ja tasapainoon. Luonnonläheisyys ja muhevat sävyt tulevat varmasti säilymään keskeisinä elementteinä sisustuksessa myös tulevina vuosina, tarjoten jatkuvasti uusia mahdollisuuksia luoda tiloja, joissa on hyvä olla.

Erilaisia parketteja.

Kestävä sisustaminen – Minimalismi, DIY- ja upcycling

Minimalismi liittyy myös ajankohtaisiin tapahtumiin. Nousseet hinnat eri aloilla voivat vaikuttaa sisustustottumuksiimme. Minimalismi ei kuitenkaan tarkoita, että kaikesta kauniista pitäisi luopua, vaan se korostaa kohtuullisuutta kulutuksessa. Tässä yhteydessä kestävän kehityksen näkökulma on erityisen tärkeä. Vuoden 2024 sisustustrendeissä pohdimme, tarvitsemmeko todella kahdeksannentoista maljakon. Sen sijaan keskitymme kestäviin ja pitkäikäisiin sisustuselementteihin, jotka toivottavasti kestävät meillä vuosikymmeniä. "Paljon ja halpaa" vaihtuu ajattelutapaan "vähän ja laadukasta".

Ilmastonmuutoksen edetessä kestäville sisustusratkaisuille asetetaan yhä korkeampia vaatimuksia. Budjettisyistä vanha lipasto maalataan uudelleen uuden ostamisen sijaan. DIY- ja upcycling-projektit ovat suosittuja niin Pinterestissä kuin Instagramissakin. Vanha keittiö päivitetään maalilla, muutamalla tarvikkeella, vanha apupöytä muuttuu design-esineeksi ja pienellä vaivalla voit valmistaa oman lampunvarjostimen.

Myös lattianpäällysteiden ja tapettien hankinnassa kiinnitetään yhä enemmän huomiota ympäristöystävällisyyteen. Esimerkiksi A.S. Créationin Natural Living -mallisto ihastuttaa ftalaatti- ja PVC-vapailla, FSC-sertifioiduilla vintage-tapeteilla, jotka takaavat myrkyttömän sisäilman kodissasi.

Olohuone, jossa on tyylikäs vintagetapetti. Kauniin vaalean sohvan yläpuolella on sisustustaulu. Vasemmassa kulmassa on suuri huonekasvi, jonka edessä on rottinkinen nojatuoli.
A.S. Créationin tapetti Natural Living 385061 on FSC-sertifioitu ja tukee vastuullista metsätaloutta.

Lattiapäällysteet, tapetit ja seinämaalit luonnonläheiseen sisustukseen

Luonnonläheinen sisustustyyli luo kotiin rauhallisen, luonnollisen ja ekologisen ilmapiirin. Se yhdistää saumattomasti ulko- ja sisätilat, tuoden luonnon kauneuden ja rauhan lähemmäksi arkea. Tämä tyyli on täydellinen niille, jotka arvostavat luontoa ja haluavat elää sen läheisyydessä.

Tyylissä korostetaan luonnonmateriaaleja, kuten puuta, kiveä, pellavaa ja villaa, jotka tuovat tilaan lämpöä ja tekstuuria. Harmoniset värit, kuten maanläheiset ruskean, vihreän, punaisen ja harmaan sävyt, luovat rauhallisen ja yhtenäisen ilmeen. Orgaaniset muodot ja pehmeät linjat lisäävät tilaan luonnollista kauneutta ja harmoniaa. Tässä on vinkkejä lattiapäällysteistä, tapeteista ja seinämaaleista, jotka sopivat parhaiten minimalistiseen ja luonnonläheiseen sisustukseen:

Lattiapäällysteet:

1. Parketti: Luonnolliset puulattiat, kuten tammesta tai pähkinästä valmistetut parketit, korostavat kodikkuutta ja lämpöä. Erityisesti tummat ja keskisävyt sävyt tuovat sisustukseen syvyyttä ja harmonisoivat syksyn väripalettien kanssa. Hieman harmaasävyiset tai lämpimän ruskeat parketit luovat täydellisen pohjan pehmeille väreille.

2. Vinyylilattiat: Vaikka luonnonläheisessä sisustuksessa suositaan perinteisesti luonnonmateriaaleja, vinyylilattiat voivat olla erinomainen lisä tähän tyyliin. Nykyään saatavilla on ympäristöystävällisiä vinyylilattioita, jotka jäljittelevät luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja kiveä, erittäin realistisesti. Ne tarjoavat kestävyyttä, helppohoitoisuutta ja pitkän käyttöiän, mikä tekee niistä ekologisen valinnan.

3. Korkkilattiat: Korkkilattiat ovat ekologisia, uusiutuvasta luonnonmateriaalista valmistettuja ja tarjoavat pehmeän, lämpimän ja miellyttävän tuntuman. Korkkilattiat ovat lisäksi akustisesti erinomaisia ja kestävät hyvin kulutusta, mikä tekee niistä pitkäikäisen ja ympäristöystävällisen valinnan.

Tapetit

1. Luonnonläheiset kuviot: Tapetit, joissa on kasviaiheisia tai luonnon inspiroimia kuvioita, tuovat sisätiloihin luonnon rauhaa ja harmoniaa. Oliivinvihreät lehdet, syvän punaiset kukat tai poltetun oranssit oksat luovat rauhallisen mutta elävän seinäpinnan.

2. Tekstuuritapetit: Tapetit, joissa on luonnonmateriaaleja jäljitteleviä tekstuureja, kuten pellavaa, juuttia tai rottinkia, lisäävät tilan tunnelmaa ja syvyyttä. Ne luovat visuaalista mielenkiintoa ja vangitsevat katseita.

Seinämaalit

1. Oliivinvihreä: Tämä rauhoittava ja luonnonläheinen sävy tuo tilaan pehmeyttä ja levollisuutta. Se yhdistyy kauniisti puisten huonekalujen ja lämpimien tekstiilien kanssa.

2. Terrakotta: Poltetun oranssin ja ruskean yhdistelmä luo lämpöä ja kodikkuutta. Terrakotta seinämaali tuo tilaan syvyyttä ja sopii hyvin yhteen muiden maanläheisten sävyjen kanssa.

3. Syvä viininpunainen: Tämä rikas ja syvä sävy luo tilaan ylellisyyttä ja lämpöä. Viininpunainen seinämaali on erityisen vaikuttava tehosteseinänä, tuoden dramaattisuutta ja eleganssia huoneeseen.

Näiden elementtien avulla voidaan luoda harmoninen ja kodikas sisustus, joka ammentaa inspiraationsa luonnon syvistä ja rauhoittavista sävyistä. Vuoden 2024 syksyn sisustustrendit korostavat pehmeiden ja syvien värien käyttöä, jotka tekevät kodista lämpimän ja kutsuvan paikan.

Huone, jossa on viininpunainen seinä ja kaunis kiven näköinen vinyylilattia.
Gerflor Senso Clic Premium "0890 Pepper Light"- vinyylilattia ja The Color Kitchen "TCK7013 Red Wine"- seinämaali ovat kuin tehtyjä toisilleen.

Eklektismi: Eskapismi vai optimismi?

Syksyn 2024 sisustustrendinä jatkaa eklektismi eli maksimalismi, joka nousi pinnalle jo vuonna 2023. Tässä tyylissä "more is more" -ajattelu korostuu: kuvioiden, värien ja tyylien rohkea sekoittaminen on keskeistä. Eklektismi yhdistää eri vaikutteita sisustussuunnittelusta, taiteesta, kulttuurista sekä grafiikka- ja tekstiilisuunnittelusta, luoden monipuolisen ja elävän tunnelman.

Eklektinen sisustustyyli tuo yhteen elementtejä eri aikakausilta ja kulttuureista, muodostaen samalla rohkeita ja yllätyksellisiä yhdistelmiä. Tämä tyyli voi sisältää vintage-huonekaluja, moderneja taideteoksia, etnisiä koriste-esineitä ja erilaisia kankaita, jotka kaikki toimivat yhdessä harmonisessa kokonaisuudessa. Monipuolisuus on avainsana, ja tämä moninaisuus tekee jokaisesta tilasta ainutlaatuisen.

Tämä ylilyövä tyyli voi tuntua eskapistiselta, sillä se houkuttelee pakenemaan arjen yksinkertaisuudesta runsauden maailmaan. Eklektinen sisustus tarjoaa visuaalista iloa ja yllättäviä yksityiskohtia, jotka saavat katsojan unohtamaan hetkeksi arkiset murheet. Se on kuin jatkuva juhla, joka kutsuu nauttimaan elämän pienistä iloista ja estetiikan monimuotoisuudesta.

Vaikka eklektinen sisustus on värikäs ja eloisa, se ei ole sattumanvarainen. Jokainen elementti on harkittu ja huolella valittu, mikä antaa tilalle yhtenäisen ja harkitun vaikutelman. Huolellinen suunnittelu ja taiteellinen silmä ovat avainasemassa, jotta kokonaisuus pysyy tasapainoisena eikä muutu sekavaksi.

Eklektismi voi myös edustaa optimismia, jossa iloitaan monimuotoisuudesta ja ylistetään luovuuden vapautta. Se heijastaa maailmankatsomusta, jossa arvostetaan erilaisia kulttuureja ja tyylejä, ja nähdään kauneutta odottamattomissa yhdistelmissä. Tällainen positiivinen asenne sisustukseen voi luoda ympäristön, joka inspiroi ja ilahduttaa asukkaitaan päivittäin.

Huone, jossa on suuri kukkakuvioinen valokuvatapetti. Suuren ikkunan edessä on monta viherkasvia. Sohvapöydän ympärillä on erilaisia tuoleja ja nahkasohva.
Valokuvatapetti floralCollage1 DD114122 Livingwalls Walls by Patel sopii täydellisesti hillittyyn eklektiseen sisustukseen.

Lattiapäällysteet, tapetit ja seinämaalit maksimalistiseen sisustukseen

Maksimalistinen sisustustyyli korostaa rohkeaa, runsasta ja persoonallista tunnelmaa. Se yhdistelee erilaisia kuvioita, värejä ja tekstuureja luoden eloisia ja visuaalisesti rikkaita tiloja. Tässä on vinkkejä lattiapäällysteistä, tapeteista ja seinämaaleista, jotka sopivat parhaiten maksimalistiseen sisustukseen:

Lattiapäällysteet

1. Tekstiililaatat: Tekstiililaatat tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia yhdistää erilaisia värejä ja kuvioita luoden rohkeita ja persoonallisia tiloja. Ne lisäävät tilaan tekstuuria ja visuaalista kiinnostusta, ja eri värien yhdistely tuo esiin maksimalismin "more is more" -filosofian.

2. Parketit: Vaikka yksinkertainen puuparketti voi tuntua minimalistiselta, sen voi tuoda osaksi maksimalistista sisustusta lisäämällä värikkäitä mattoja ja muita koristeellisia elementtejä. Erityisesti tummat ja lämpimät puulajit luovat kauniin kontrastin värikkäälle ja monimuotoiselle sisustukselle.

Tapetit

1. Runsaat kuvioinnit: Maksimalistisessa sisustuksessa tapetit ja valokuvatapetit voivat olla erittäin kuvioituja ja värikkäitä. Kukkakuviot, trooppiset teemat, barokkityyliset ornamentit ja geometriset muodot sopivat täydellisesti tähän tyyliin. Rohkeat ja monimutkaiset kuviot tuovat seinäpintoihin eloa ja persoonallisuutta.

2. Metallinhohtoiset ja tekstuuritapetit: Tapetit, joissa on metallinhohtoa tai kolmiulotteisia tekstuureja, lisäävät syvyyttä ja ylellisyyttä tilaan. Ne heijastavat valoa eri tavoin, mikä luo mielenkiintoisia visuaalisia efektejä.

Seinämaalit

1. Rohkeat värit: Maksimalistinen sisustus vaatii rohkeita värivalintoja. Syvät jalokivisävyt kuten smaragdinvihreä, rubiininpunainen ja safiirinsininen luovat dramaattisen ja rikkaan tunnelman. Myös kirkkaat ja leikkisät sävyt, kuten fuksia, keltainen ja turkoosi, tuovat energiaa ja iloisuutta tilaan.

2. Väreillä leikkiminen: Seinäpintojen jakaminen kahteen tai useampaan väriin vaakasuorilla tai pystysuorilla rajoilla voi luoda mielenkiintoisen ja monipuolisen visuaalisen tilan. Eri sävyjen yhdistely tuo lisää syvyyttä ja dynamiikkaa sisustukseen.

Maksimalistinen sisustus antaa vapaat kädet yhdistellä ja leikitellä väreillä, kuvioilla ja tekstuureilla. Tärkeintä on luoda tila, joka tuntuu eloisalta, rikkaalta ja persoonalliselta, ja jossa jokainen elementti täydentää kokonaisuutta.

Huone, jossa on suurikuvioinen tapetti ja puulattia. Sinisen nojatuolin päällä on värikäs viltti. Pienen lipaston päällä on runsaasti sisustusesineitä.
Ter Hürne Tailored Collection "Tammi Rhone" parkettilattia ja  Liwingwalls kuitukangastapetti Stories of Life "396531"  sopivat täydellisesti maksimalistiseen sisustukseen.

Nostalgiset sisustusideat: Retro- ja vintage-tyylit

Nostalgiset sisustusideat, kuten retro- tai vintage-tyylit, tarjoavat mahdollisuuden paeta menneisyyteen, jossa moni kokee olonsa turvallisemmaksi ja mukavammaksi. Tällaiset tyylit tuovat mieleen menneiden vuosikymmenten estetiikan ja tunnelman, jotka herättävät lämpimiä muistoja ja luovat kodikasta ilmapiiriä.

Retro-tyyli ammentaa inspiraationsa 1950–1970-lukujen väreistä, kuvioista ja muodoista. Kirkkaat ja rohkeat värit, kuten oranssi, keltainen ja vihreä, yhdistyvät geometrisiin kuvioihin ja hauskoihin muotoihin. Huonekalut ovat usein rohkeasti muotoiltuja ja leikkisiä, ja ne tuovat tilaan energistä ja iloista tunnelmaa.

Vintage-tyyli keskittyy puolestaan vanhempiin aikakausiin, erityisesti 1920–1940-lukujen eleganssiin ja klassisuuteen. Antiikkihuonekalut, koristeelliset yksityiskohdat ja pehmeät, haalistuneet värit, kuten vaaleanpunainen, beige ja pastellit, luovat romanttisen ja ajattoman tunnelman. Vintage-tyyli suosii myös kierrätettyjä ja uudelleen käytettyjä esineitä, mikä lisää sen ekologista arvoa.

Nostalgiset sisustusideat tarjoavat lohtua ja turvallisuutta hektisen ja muuttuvan nykypäivän keskellä. Ne muistuttavat meitä ajasta, jolloin asiat tuntuivat yksinkertaisemmilta ja vakaammilta. Tämä tyyli voi tuoda kotiin rauhoittavan ja tutun ilmapiirin, joka auttaa rentoutumaan ja tuntemaan olonsa kotoisaksi. Nostalgisten sisustusideoiden hyödyntäminen ei ainoastaan tuo visuaalista iloa, vaan myös henkistä hyvinvointia, tehden kodista lämpimän ja kutsuvan paikan. Retro- ja vintage-tyylit ovat enemmän kuin pelkkää estetiikkaa; ne ovat matka ajassa taaksepäin, jossa monet löytävät uudelleen kadotetun turvallisuuden ja mukavuuden tunteen.

Huone, jossa on keltainen seinä ja kaunis puulattia. Seinällä roikkuu kolme vanhaa vinyyliä. Retrohenkisessä kirjahyllyssä on kirjoja, kansioita ja koriste-esineitä. Pienen pöydän edessä on vanha puinen tuoli.
The Color Kitchen "TCK5005 Playful Pineapple" on täydellinen valinta retrohenkiseen sisustukseen.

Tapetit, seinämaalit ja lattiapäällysteet nostalgiseen sisustukseen

Vintage- ja retro-sisustustyylit ovat suosittuja niiden ajattoman, viehättävän ja nostalgisen tunnelman ansiosta. Nämä tyylit tuovat esiin menneiden vuosikymmenten estetiikan, luoden kodikkaan ja persoonallisen ilmapiirin. Tässä muutamia suosituksia siitä, millaiset tapetit, seinämaalit ja lattiapäällysteet sopivat parhaiten näihin sisustustyyleihin.

Tapetit

1. Ornamentit ja Art déco: Nostalgisessa sisustuksessa suositaan usein perinteisiä ornamentteja ja Art déco kuoseja, jotka lisäävät tilaan eleganssia ja romantiikkaa. Värit ovat usein rohkeita ja sisältävät kultaisia tai metallisia yksityiskohtia.

2. Geometriset kuviot: Retro-tyylissä näkyy paljon 1950–1970-lukujen rohkeita geometrisia kuvioita ja abstrakteja design-elementtejä. Energiset värit, kuten oranssi, keltainen ja vihreä, luovat kodikkaan ja leikkisän ilmapiirin.

3. Kukkakuviot: Suuret, klassiset vaaleanpunaiset ja beiget ruusukuviot, tuovat tilaan romanttisen ja kodikkaan tunnelman. Pienet ja tiheät kukkakuviot pastellisävyissä luovat puolestaan hienostuneen ja klassisen tunnelman.

Seinämaalit

1. Pastellisävyt: Vintage-tyylissä pehmeät pastellisävyt, kuten vaaleanpunainen, mintunvihreä ja vaaleansininen, ovat suosittuja. Nämä sävyt luovat kevyen ja ilmavan ilmapiirin, joka on samalla ylellinen ja rauhoittava.

2. Kontrastivärit: Retro-sisustuksessa voidaan myös käyttää kontrastivärejä ja tehosteseiniä luomaan visuaalista kiinnostusta. Esimerkiksi kirkas turkoosi yhdistettynä neutraaliin harmaaseen voi tuoda tilaan dynaamisuutta.

Lattiapäällysteet

1. Puulattiat: Klassiset parketit ovat suosittuja niiden ajattoman kauneuden ja kestävyyden vuoksi. Vintage-tyylissä voidaan käyttää vaaleampia sävyjä tai kuluneita pintoja, kun taas retrotyyliin sopivat paremmin tummemmat ja rohkeammat puunsävyt.

2. Luonnonkivilattiat: Nämä lattiapäällysteet tuovat tilaan ajattoman kauneuden ja laadun, joka kestää sukupolvelta toiselle. Luonnonkivi, kuten marmori, liuskekivi, kalkkikivi tai graniitti, tuo tilaan luonnonläheisyyttä ja autenttisuutta, mikä sopii hyvin yhteen vintage-henkisten huonekalujen ja koristeiden kanssa.

Näiden elementtien avulla voit luoda täydellisen vintage- tai retrotyylisen sisustuksen, joka ei vain näytä kauniilta, vaan tuo myös mukanaan lämpimän ja nostalgisen tunnelman.

Syksyn 2024 Sisustustrendit: Akustiikkapaneelit ja kuitukangastapetit

Syksyn 2024 sisustustrendit tuovat mukanaan uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka yhdistävät esteettisyyden ja käytännöllisyyden. Tänä vuonna erityisen huomion kohteena ovat akustiikkapaneelit ja kuitukangastapetit, jotka molemmat edistävät kodin mukavuutta ja visuaalista ilmettä.

Akustiikkapaneelit ovat nousseet suosituksi sisustuselementiksi, koska ne parantavat huoneen äänimaailmaa ja vähentävät ikävää meteliä. Näiden paneelien avulla voidaan luoda rauhallisempi ja miellyttävämpi ympäristö, mikä on erityisen tärkeää avoimissa tiloissa ja moderneissa rakennuksissa, joissa ääni saattaa kantautua helposti.

Tapettien maailmassa eivät ainoastaan kuviot, designit ja värit ole trendejä, vaan myös tapettityypit. Nykyään kuitukangastapetit ovat suosituin valinta, koska ne ovat helppoja asentaa, erittäin kestäviä ja pitävät hyvin muotonsa. Digitaalinen tulostus on yhä suositumpi tapa siirtää kuviot ja designit tapettiin autenttisella tavalla. Tämä hämärtää entisestään rajaa perinteisten tapettien ja valokuvatapettien välillä.

Makuuhuone, jossa on ruskeat akustiikkapaneelit.
Ter Hürne akustiikkalevy Tammi Elbe (300 x 52 cm)

Toivomme, että tämä katsaus syksyn 2024 sisustustrendeihin oli hyödyllinen, ja odotamme innolla vierailuasi BRICOFLORilla, seinien ja lattioiden asiantuntijalla!

keskiviikkona 28. elokuuta 2024

Takaisin julkaisuihin