MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Löydä täydellinen seinäväri harmaalle lattialle

Harmaa lattia, jonka päällä on erilaisia maalausvälineitä.

Harmaat lattiat, olipa kyseessä sitten vinyyli parketti tai laminaatti, tarjoavat monipuolisen ja modernin pohjan kotisi sisustukselle. Harmaan sävyt tuovat mukanaan ainutlaatuisen tunnelman, joka vaihtelee suuresti riippuen siitä, minkä värin valitset niiden rinnalle. On tärkeää valita seinäväri viisaasti, jotta lopputuloksesta tulee kodikas ja omaan tyyliin sopiva. Mutta mikä harmaa lattia sopii yhteen minkä seinävärin kanssa?

Tässä blogikirjoituksessa sukellamme harmaiden lattioiden ja kauniiden seinämaalien maailmaan. Kerromme muutamista suosituista yhdistelmistä ja selitämme, millaisen tunnelman yksittäiset parit luovat.

Erilaisia seinämaaleja.

Mikä seinämaali sopii yhteen harmaan lattian kanssa?

Jos pohdit, mikä seinäväri sopisi parhaiten yhteen harmaan lattian kanssa, on tärkeää huomioida paitsi lattian sävy myös sen tyyppi. Oli lattiasi sävy sitten antrasiitti, vaaleanharmaa tai greige, sen materiaali ja tekstuuri vaikuttavat merkittävästi tilan yleisilmeeseen. Harmaat lattiat ovat yhä suositumpia moderneissa sisustusratkaisuissa, mutta ne sopivat myös erittäin hyvin perinteiseen tai maalaismaiseen tyyliin.

Harmaa on erittäin monipuolinen väri, ja se tarjoaa lukemattomia yhdistelymahdollisuuksia eri sävyjen kanssa. Teoriassa mikään väri ei ole poissuljettu harmaan parina, joten valinta riippuu siitä, millaisen tunnelman haluat luoda kotiisi. Jos valitsemassasi seinämaalissa on esimerkiksi sinisiä vivahteita, se voi saada huoneen tuntumaan viileältä, vaikka tavoittelisit lämpimämpää vaikutelmaa. Onkin tärkeää valita värit huolella, jotta ne tukevat toisiaan ja luovat halutun ilmapiirin.

Harmaat vinyylilattiat luovat yleensä erittäin tyylikkään ja modernin ilmapiirin, mutta harmaa parketti voi puolestaan tuoda tilaan nostalgista ja luonnollista tunnelmaa. Betonijäljitelmät, joita löytyy muun muassa laatoista, vinyylilattioista ja laminaateista, soveltuvat erityisen hyvin teolliseen sisustukseen. Ne antavat tilalle rouhean ja urbaanin ilmeen, joka korostaa modernin ja perinteisen yhdistelmää. Kuvioidut lattiat, kuten retrotyyliset vinyylilattiat harmaissa sävyissä, yhdistävät modernin estetiikan nostalgiseen muotoiluun, luoden tilaan kiinnostavaa kontrastia ja visuaalista syvyyttä.

Kun suunnitellaan kodin sisustusta, lattian valinta on usein yksi ensimmäisistä askelista. Se määrittelee tilan perustan ja auttaa hahmottamaan halutun tunnelman. Harkitse tarkasti, minkälaisen ilmapiirin haluat luoda tilaasi. Tuntuuko moderni, teollinen, nostalginen vai kenties perinteinen sisustus eniten sinulle sopivalta? Vasta tämän jälkeen kannattaa miettiä, mikä seinäväri tukisi parhaiten valitsemaasi lattiaa ja sen luomaa tunnelmaa.

Lattian sävyn ja tekstuurin yhteensovittaminen seinäväriin on olennainen osa harmonisen sisustuksen luomista. Esimerkiksi betonijäljitelmiin tai harmaaseen vinyylilattiaan yhdistetyt lämminsävyiset seinät voivat pehmentää teollista vaikutelmaa ja tuoda tilaan kodikkuutta. Toisaalta kylmäsävyiset seinät voivat korostaa modernia ja minimalistista tyyliä. Näin huolella valitut värit ja materiaalit voivat yhdessä luoda täydellisen tasapainon ja visuaalisen harmonian huoneeseen.

Erilaisia harmaita vinyylilattioita.

Harmaa lattia ja harmaat seinät – toimivatko ne yhdessä?

Harmaa lattia ja harmaat seinät – toimivatko ne yhdessä? Tähän kysymys ei ole helppoa vastausta, sillä harmaiden värisävyjen kirjo on loputon. Harmaa on yksi monipuolisimmista väreistä, ja sillä on valtavasti eri nimityksiä ja sävyjä. Manhattan, liuskekivi, pilvinen harmaa, taupe, helmenharmaa ja greige ovat muutamia yleisimmistä harmaan sävyistä. Jokainen näistä sävyistä voi luoda eri tunnelman tilaan, ja niiden yhdistely vaatii tarkkaa harkintaa.

Harmaa seinäväri voi joskus vaikuttaa luonnolliselta ja lämpimältä, toisinaan taas erittäin puhtaalta ja urbaanilta. Tämä riippuu siitä, minkä sävyn valitset ja miten se sopii yhteen lattiasi sävyn kanssa. Esimerkiksi vaaleanharmaa seinä voi tuoda tilaan ilmavuutta ja raikkautta, kun taas tummemmat sävyt, kuten antrasiitti tai liuskekivi, voivat lisätä tilan syvyyttä ja dramaattisuutta.

On tärkeää huomioida, että vaikka harmaa on neutraali väri, se ei tarkoita, että kaikki harmaat sävyt sopisivat automaattisesti yhteen. Pieniä vivahde-eroja voi olla vaikea havaita, mutta ne voivat vaikuttaa merkittävästi tilan kokonaisilmeeseen. Esimerkiksi harmaan sävy, jossa on ripaus sinistä, voi tuntua viileältä ja modernilta, kun taas lämpimämmän harmaan sävy, jossa on beigeä tai ruskeata, voi tehdä tilasta kodikkaamman ja pehmeämmän.

Yksi tapa varmistaa, että harmaat lattiat ja seinät toimivat hyvin yhdessä, on käyttää erilaisia tekstuureja ja materiaaleja. Esimerkiksi matta harmaa seinä yhdistettynä kiiltävään harmaaseen lattiaan voi luoda mielenkiintoisen kontrastin, joka tuo syvyyttä ja kerroksellisuutta tilaan. Voit myös harkita erilaisten sisustuselementtien, kuten huonekalujen, mattojen ja koriste-esineiden käyttöä tuomaan lisäväriä ja lämpöä tilaan.

Kolme huonetta, joissa on kolmen eri sävyiset harmaat seinät.
Taupe, helmenharmaa tai antrasiitti? Tehostevärinä harmaa yhdistyy hyvin monien värien kanssa, mutta koko huoneen pääväriksikin voi valita harmaan.

Harmaa lattia ja vaaleanharmaa seinämaali

Harmaa lattia voidaan yhdistää upeasti vaaleanharmaaseen seinäväriin. Sopivan yhdistelmän löytäminen riippuu kuitenkin lattian sävystä ja tekstuurista. Jos lattia sisältää useita vivahteita, kuten esimerkiksi luonnonkivilaatoissa, yksi näistä sävyistä voidaan valita seinäväriksi. Tämä auttaa luomaan yhtenäisen ja harmonisen lopputuloksen.

Lämpimillä harmailla sävyillä tila näyttää huomattavasti kodikkaammalta ja kutsuvammalta. Jos tavoitteena on luoda lämmin ja miellyttävä tunnelma, viileämmän harmaan sävyinen laminaatti tai vinyylilattia voidaan yhdistää lämpimämpään harmaaseen seinäväriin. Tämä yhdistelmä tuo tilaan kodikkuutta ja pehmeyttä.

Jos lattian ja seinän harmaat sävyt eivät ole täysin balanssissa, voit käyttää muutamia sisustuselementtejä, kuten tekstiilejä, koriste-esineitä tai huonekaluja, samoissa sävyissä luodaksesi visuaalista yhtenäisyyttä ja esteettistä järjestystä. Näin eri sävyiset harmaat sitoutuvat toisiinsa ja tila näyttää harkitulta ja harmoniselta. Harmaan sävyjen huolellinen valinta ja yhteensovittaminen voivat tuoda tilaan tyylikästä yhtenäisyyttä ja rauhallista harmoniaa, joka tuntuu ajattomalta ja mukautuu erilaisiin sisustustyyleihin.

Tyylikäs olohuone, jossa on harmaa puun näköinen vinyylilattia ja vaaleanharmaa seinä. Puisen pöydän ympärillä on harmaita tuoleja. Isoista ikkunoista näkyy kuusia.
Mix & Match: PURO-seinämaali sävyssä ”C1003 Cool Grey” ja Gerflor Senso Clic Premium "1505 Meadow Light Greige" lukkoponttivinyyli sopivat erinomaisesti yhteen.

Harmaa lattia ja tummanharmaat seinät

Harmaa lattia voidaan yhdistää upeasti tummanharmaisiin seiniin. Tummemmat harmaat sävyt luovat tyylikkäitä yhdistelmiä erityisesti retrohuonekalujen kanssa, tuoden esiin niiden viehätyksen ja historian. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa tummat seinät luovat arvokkaan ja elegantin tunnelman, joka tekee tilasta kutsuvan ja viihtyisän.

Kun valitset harmaata lattiaa tummanharmaiden seinien pariksi, on tärkeää harkita lattian sävyä ja tyyliä. Lattiat, joilla on hieman nostalginen ilme, kuten retrotyylinen vinyylilattia tai laivanlattiaa muistuttava PVC-lattia, toimivat hyvin tummanharmaiden seinien kanssa. Myös rustiikkinen harmaa parketti on erinomainen valinta, sillä sen luonnollinen tekstuuri ja lämpö tuovat kontrastia ja syvyyttä tilaan.

Keittiö, jossa on harmaa kiven näköinen vinyylilattia ja harmaa seinä. Kivisen keittiösarakkeen ympärillä on valkoisia baarituoleja. Sarakkeen päällä on maljakko, jossa on keltaisia tulppaaneja.
Gerflor Senso Premium Easy "0780 Flagstone Dark" vinyylilattia ja PURO Premium "C1012 Creamy Grey" seinämaali ovat kuin tehtyjä toisilleen.

Leikkisää lempeyttä: Harmaa lattia ja kesäiset värit

Jos harmaat sävyt tuntuvat liian yksitoikkoisilta, voi tarttua syvemmälle väripalettiin. Erityisen suosittua – eikä vain lastenhuoneissa – on yhdistää harmaa vaaleanpunaiseen tai vihreään. Myös muut pastellivärit tai niin sanotut jäätelö- ja sorbettivärit sopivat täydellisesti harmaan lattian kanssa. Pehmeät värit, kuten keltainen, sininen, persikka ja vaalea laventeli välittävät lämpöä ja rauhaa, antaen harmaalle laminaatille tai designlattialle hieman persoonallisuutta. Harmaa lattia varmistaa, ettei leikkisä seinäväri näytä liian söpöltä tai lapselliselta. Kyseessä on siis täydellinen pari! Lähes jokainen vaaleamman harmaa lattia sopii yhteen kesäväristen seinien, sisustuselementtien ja huonekalujen kanssa.

Huone, jossa on harmaa puun näköinen laminaattilattia. Ruokapöydän ympärillä on vihreitä tuoleja. Huoneessa on monta vaaleanpunaista yksityiskohtaa.
Harmaa, vihreä ja vaaleanpunainen ovat täydellinen yhdistelmä. Kuvassa laminaatti Ter Hürne Trend Line "G01 Hotel California tammi".

Harmaa lattia yhdistettynä vaaleanpunaiseen seinäväriin

Leikkisät seinävärit, kuten vaaleanpunainen, liila ja aprikoosi, yhdistyvät upeasti harmaaseen lattiaan. Harmaa vinyylilattia tuo vaaleanpunaiselle sävylle ajanmukaisen ja hillityn ilmeen, samalla kun vaaleanpunainen sävy lisää lattialle leikkisyyttä ja lämpöä. Näin molemmat sävyt täydentävät toisiaan täydellisesti, luoden tilaan tasapainoisen ja viehättävän kokonaisuuden.

Ruokahuone, jossa on vaaleanpunainen seinä ja harmaa kalanruotolattia. Pyöreän pöydän päällä on kaksi maljakkoa. Katosta roikkuu valaisin.
Seinämaali PURO Premium "C2015 Varied Red" ja laminaatti Ter Hürne Herringbone Edition "Tammi Atelier Herringbone".

Harmaa lattia ja vuoden 2024 Pantone-väri "Peach Fuzz"

Vuoden 2024 Pantone-väri "Peach Fuzz" on erinomainen valinta kesäiseen sisustukseen. Aprikoosin tai persikan sävyinen seinäväri yhdistyy kauniisti harmaaseen lattiaan, luoden tilaan raikkaan ja lämpimän tunnelman. Erityisen hyvin tähän yhdistelmään sopivat luonnolliset parketit sekä puuta muistuttavat vinyylilattiat ja laminaatit, jotka tuovat sisustukseen luonnollista ja kodikasta ilmapiiriä.

Olohuone, jossa on Peach Fuzzin väriset seinät ja harmaa lattia. Mustien nojatuolien päällä on kaksi oranssia tyyntä. Takana oikeassa kulmassa on naulakko.
The Color Kitchen "TCK5009 Pithy Pancake" ja parketti Bennett & Jones Shire Landscapes "Oak No. 5 Devon".

Harmaa lattia: mikä keltainen seinämaali on oikea valinta?

Jos haluat luoda kevyen ja kesäisen tunnelman, voit valita harmaalle lattiallesi keltaisen seinämaalin. Erityisesti vaaleat vinyylilattiat kivijäljitelmällä, kuten laattalattiaa muistuttava vinyylit, sopivat täydellisesti yhteen pehmeiden, pastellisten keltaisten sävyjen kanssa. Lisäämällä sisustukseen oransseja, terrakotan värisiä ja beigejä huonekaluja ja sisustuselementtejä, voit tuoda tilaan vielä enemmän lämpöä. Viileät ja vaaleat harmaat sävyt täydentävät lämmintä keltaista seinäväriä täydellisesti, luoden harmonisen ja raikkaan kokonaisuuden.

Huone, jossa on vaaleankeltaiset seinät ja oranssi terrakottasohva.
Kesäistä raikkautta: Seinämaali PURO Premium "C8010 Smooth Saffron".

Yhdistä harmaa lattia tummaan seinäväriin

Olipa kyseessä sitten rustiikkinen parketti, lukkoponttivinyyli laattajäljitelmällä tai moderni designlattia, tummat seinävärit ovat usein riskialttiita valintoja. Tumma väri voi saada tilan tuntumaan ahtaalta, mutta makuuhuoneessa tummat seinävärit ovat yhä suositumpia. Usein suositellaan, että vain yksi seinä maalataan tummalla värillä tasapainon säilyttämiseksi.

Mutta mikä harmaa lattia sopii yhteen minkäkin tumman seinävärin kanssa? Yleisesti ottaen paras valinta on vaalea lattia, joka luo tilan tasapainoa ja kontrastia. Jos tavoittelet mystistä ja hienostunutta tunnelmaa, voit harkita antrasiitin väristä lattiaa. Tämä vaatii kuitenkin sisustustaitoa ja silmää, jotta lopputulos pysyy harmonisena ja miellyttävänä.

Kolme huonetta, joissa on eriväriset seinät.
Tumma vihreä, bordeaux ja keskiyönsininen ovat ensiluokkaisia seinämaalivalintoja.

Harmaa lattia ja oliivinvihreät seinät

Jos suosikkityylisi on ylellinen välimerellinen sisustus, harmaan lattian yhdistäminen oliivinvihreään seinämaaliin voi luoda upean tunnelman. Vihreä on voimakas väri, mutta sen lämpö ja luonnonläheisyys tekevät siitä täydellisen parin harmaan lattian kanssa. Oliivinvihreä toimii erityisen hyvin luonnonkivilaattojen rinnalla, tuoden sisustukseen hienostuneisuutta ja tyylikkyyttä.

Trendikäs oliivinvihreä voidaan sisustaa myös hillitymmin, jolloin tila säilyy rauhallisena ja seesteisenä. Jos haluat korostaa oliivinvihreän voimakkuutta, valitse tumma sävy ja yhdistä se vaaleanharmaaseen lattiaan. Tämä kontrasti luo modernin ja raikkaan ilmeen, joka samalla säilyttää tilan avaruuden tunteen.

Karkeat tekstiilipohjaiset lattiat, kuten kokolattiamatot ja tekstiililaatat, voivat myös sopia hyvin yhteen oliivinvihreän seinävärin kanssa. Tällaiset lattiat tuovat sisustukseen kodikkuutta ja pehmeyttä, mikä täydentää oliivinvihreän seinän lämpöä. Yhdistelmä on erityisen onnistunut, jos tavoitteena on luoda kutsuva ja rento tunnelma. Sisustuksen viimeisteleminen huolella valituilla yksityiskohdilla, kuten viherkasveilla, puisilla huonekaluilla ja luonnonmateriaaleilla, korostaa välimerellisen tyylin harmoniaa ja eleganssia.

Kun suunnittelet harmaan lattian ja oliivinvihreän seinämaalin yhdistämistä, on tärkeää huomioida tilan valaistus ja mittasuhteet. Hyvin suunniteltu valaistus voi korostaa oliivinvihreän syvyyttä ja harmaan lattian hienostuneisuutta, tehden tilasta miellyttävän ja viihtyisän. Lopputulos on parhaimmillaan, kun kaikki elementit tukevat toisiaan ja luovat yhtenäisen, harmonisen kokonaisuuden.

Ruokailuhuone, jossa on oliivinvihreä seinäväri ja vaaleanharmaat mattolaatat.
Ripaus väriä arkeen: Seinämaali PURO Premium "C6009 Gentle Lime" ja tekstiililaatat Interface Composure "4169008 Isolation".

Violetit seinät ja harmaa lattia

Jos olet valinnut harmaan lattian, voit luoda erittäin tyylikkään ja ylellisen tunnelman yhdistämällä sen tummiin väreihin. Erityisesti violetti seinäväri voi tuoda tilaan ainutlaatuisen ja kiehtovan ilmeen, joka sopii täydellisesti moniin moderneihin sisustustyyleihin. Liilan ja harmaan yhdistelmä huokuu eleganssia ja persoonallisuutta, tehden tilasta sekä modernin että klassisen.

Korostaaksesi ylellistä ulkonäköä, violettien seinien pariksi kannattaa valita vaaleanharmaa lattia, joka lisää tilaan ripauksen ylellisyyttä ja mukavuutta. Liilan seinävärin ja harmaan lattian yhdistelmä toimii erityisen hyvin, kun siihen lisätään vintage- ja barokkielementtejä, jotka tuovat tilaan arvokkuutta ja historiallista tunnelmaa. Yhdistämällä nämä elementit runsaisiin kultaisiin yksityiskohtiin, kuten kehyksiin, peileihin ja valaisimiin, voit luoda huoneeseen ylellisen ja arvokkaan tunnelman. Modernit design-valaisimet voivat tuoda kokonaisuuteen ripauksen modernisuutta, säilyttäen kuitenkin tilan ylellisen ilmeen.

Sisustuksen viimeistely erilaisilla tekstiileillä, kuten samettisilla verhoilla ja tyynyillä, tuo tilaan lisää syvyyttä ja tekstuuria. Lilan ja harmaan yhdistelmä voi olla rohkea valinta, mutta oikein toteutettuna se luo tilaan ainutlaatuisen ja vaikuttavan tunnelman.

Valaistus on myös tärkeä osa kokonaisuutta. Pehmeä ja säädettävä valaistus voi korostaa tilan eri elementtejä ja luoda halutun tunnelman. Käytä esimerkiksi kristallikruunuja tai muita näyttäviä valaisimia, jotka heijastavat valoa kauniisti ja luovat tilaan ylellisen hohteen. Kun kaikki nämä elementit ovat tasapainossa, violetin seinävärin ja harmaan lattian yhdistelmä voi luoda tilaan tyylikkään ja kutsuvan ilmapiirin, jossa on ripaus dramaattisuutta ja paljon persoonallisuutta.

Makuuhuone, jossa on lila seinä, harmaa lattia, suuri sänky ja huonekasveja.
Persoonallinen yhdistelmä: seinämaali PURO Premium "C2005 Simple Mauve" ja lukkoponttivinyyli Gerflor Senso Clic Premium "0890 Pepper Light".

Harmaat lattiat ja punaiset seinät – haastava yhdistelmä

Punainen on yksi haastavimmista väreistä kodin sisustuksessa, mutta se voi olla erittäin vaikuttava oikeissa ympäristöissä. Voimakas punainen sävy sopii erityisesti etniseen chic-tyyliin, maksimalistisiin sisustuksiin tai moderneihin keittiöihin, missä se luo energisen ja lämpimän ilmapiirin. Harmaa lattia on monipuolisuutensa ansiosta erinomainen pari punaisille seinille, mutta mikä harmaa lattia sopii parhaiten yhteen punaisen seinävärin kanssa?

Hyvin tumma harmaa, jopa lähes musta lattia, toimii parhaiten rohkeiden ja intensiivisten punaisten sävyjen kanssa. Tämä yhdistelmä luo dramaattisen ja hienostuneen ilmeen, joka korostaa punaisen voimakkuutta. Tummanharmaa lattia antaa tilalle syvyyttä ja modernia tyylikkyyttä, samalla kun se tasapainottaa punaisen energisyyttä.

Jos haluat hillitä voimakkaita punaisia sävyjä ja luoda pehmeämmän, rauhallisemman tunnelman, vaaleanharmaa lattia on erinomainen valinta. Vaaleanharmaa lattia tuo tilaan ilmavuutta ja keveyttä, mikä auttaa tasapainottamaan punaisen sävyn voimakkuutta. Tämä yhdistelmä sopii erityisen hyvin sinulle, jos haluat tuoda tilaan raikkautta ja modernia eleganssia ilman, että punainen väri hallitsee liikaa.

Huone, jossa on punaiset seinät ja etnistä chic-tyyliä oleva sisustus. Harmaan puun näköisen lattian päällä on sisustustyyny ja huonekasvi keltaisessa ruukussa.
Etninen unelma: Irrallinen vinyylilattia Gerflor Senso Premium Easy "0506 Rosebud Pearl" ja seinämaali PURO Premium "C2016 Varied Red".

Harmaa ja vihreä: Raikkaan kaunis yhdistelmä

Vihreä seinäväri on noussut suosioon viime vuosina, erityisesti tummat sävyt kuten smaragdinvihreä ja metsänvihreä. Nämä värit näyttävät upeilta olohuoneessa ja makuuhuoneessa, ja ne sopivat hyvin myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Tummat vihreät seinät yhdistetään usein moniin viherkasveihin, mikä luo raikkaan ja luonnonläheisen tunnelman.

Harmaa lattia tarjoaa monipuolisen pohjan vihreän yhdistelyyn. Tummien vihreiden seinien kanssa vaaleampi harmaa lattia tuo tilaan valoa ja ilmavuutta, estäen tilaa tuntumasta liian pimeältä. Toisaalta tummanharmaa lattia voi luoda dramaattisen ja elegantin ilmeen. Vihreän ja harmaan yhdistelmä on aina raikas ja moderni.

Kodikkuuden lisäämiseksi kannattaa käyttää runsaasti tekstiilejä, kuten mattoja, verhoja ja tyynyjä. Luonnonmateriaalit, kuten villa ja pellava, tuovat tilaan pehmeyttä ja lämpöä. Näin vihreän ja harmaan yhdistelmästä tulee monipuolinen ja miellyttävä.

Moderni ruokailuhuone, jossa on tummanvihreä seinä, harmaa lattia ja pyöreä pöytä.
Raikas yhdistelmä: Rigid-lukkoponttivinyyli Nature2Floor Stone XL Click "Valko-harmaa marmori" ja seinämaalin PURO Premium "C4011 1L Emerald Green".

Sininen ja harmaa – sopivatko ne yhteen?

Vihreän lisäksi myös sininen seinäväri on yleistynyt viime vuosina. Erityisesti tummemmat sävyt ovat saaneet suosiota sisustussuunnittelijoiden keskuudessa. Tummansininen seinäväri voidaan yhdistää sekä puulattioihin että laattoihin. Tummansinisen sävyn vaimentamiseksi suositellaan vaaleanharmaan lattian käyttöä, joka tuo tilaan valoa ja tasapainoa.

Jos kuitenkin haluat luoda tyylikkään tunnelman, voit huoletta valita myös tummia sävyjä lattiaan. Hillityt vintagelattiat ovat myös suosittuja, sillä ne luovat tilaan ajattoman merellisen tunnelman. Tällöin harmaan ja sinisen yhdistelmä luo elegantin ja rauhallisen kokonaisuuden, joka on sekä moderni että klassinen.

Olohuone, jossa on vaaleanharmaa lattia ja tummansininen seinä. Puisen päällä on lehtiä ja huonekasvi. Harmaan sohvan päällä on sininen viltti ja koristetyynyjä. Seinällä on kaksi sisustustaulua.
Seinämaali the Color Kitchen "TCK3013 Blooming Blueberry" ja laminaatti Ter Hürne Classic Line "Tammi Sushi Bar".

Yhteenveto

Mikä harmaa lattia sopii yhteen minkäkin seinävärin kanssa riippuu siitä, minkä tunnelman haluat luoda huoneeseen. Erityisesti hyvin tummat seinävärit tulisi yhdistää vaaleisiin lattiamateriaaleihin, jotta tila ei tunnu liian pimeältä ja ahtaalta. Jos sinulla on silmää sisustukselle, voit kuitenkin luoda tyylikkäitä tummia yhdistelmiä. Pastelli- ja kesävärit näyttävät erityisen moderneilta ja raikkailta yhdistettynä harmaaseen lattiaan. Jos haluat yhdistää harmaan lattian harmaisiin seiniin, suosittelemme varmistamaan, että valitut sävyt ja varjostukset sopivat yhteen harmonisen ilmeen saavuttamiseksi.

Toivomme, että pystyimme auttamaan sinua sopivan seinävärin ja lattian valinnassa, ja odotamme innolla vierailuasi BRICOFLORin verkkokaupassa!

torstaina 25. heinäkuuta 2024

Takaisin julkaisuihin